Mjøstreffen

Mjøstreffen 2019

Mjøstreffen 2019 er historie Vedlagt lister over sammenlagt vinnere i Mjøstreffen, Totentreffen og Ringsakertreffen. Gratulerer til alle vinnerne!
Som arrangører er vi fornøyd med årets Mjøstreff. Utrolig mange blide deltakere og stort sett fint sommervær. Noen arrangører måtte ta noen tekniske pauser på søndag ettermiddag grunnet tordenvær men alle fikk gjennomført programmet. Inspirerende er det også å se at Mjøstreffen tiltrekker seg skyttere fra nær og fjern, det var flere arrangører som hadde overnattende skyttere i telt og bobiler. Det er herlig å arrangere stevner med så mange blide og fornøyde deltakere, selv om noen var litt mer skuffet etter skyting enn før skyting. Det er fint å være på standplass når deltakere på 12 og 80 år ønsker hverandre lykke til og etter skyting er interessert i hverandres resultat. I hvilken annen idrett opplever vi dette? Resultatmessig var det verdensklasse på de beste resultatene og det spennende når det kun skiller 1 poeng mellom nr 1 og nr 2 sammenlagt på 5 stevner. Gratulerer til Ole Magnus Bakken som vinner av Dagfinrud målsydd skytterdress og Kim Andre Aannestad Lund som ble nummer 2 og vinner av pokal fra Nammo. Totalt registrerte vi 105 deltakere i klasse 3-5. Samtidig må vi nevne Odd Kolsrud som vinner sin klasse med fullt hus 1250 poeng og 121 sentrum, noe som er 1 poeng og 36 sentrum foran nummer 2. Odd satte ny banerekord hos Lismarken med 350 poeng med 35 sentrum, han hadde for øvrig den gamle også med 350 og 34 sentrum… Fullt hus på 5 stevner fikk vi også i ER med Kine Saksæther Andersen med sterke 114 sentrum.
Takk til alle mannskapene som bidro til et vel gjennomført stevne og alle samarbeidspartnerne som gir oss muligheten til den premieringa vi har.
Vi sees neste år :)

Sammenlagt premieliste:
Mjøstreffen - Totentreffen - Ringsakertreffen


Ole Magnus Bakken
Odd Kolsrud
Kine Saksæther